Top 5 tools die elke man zou moeten hebben - Moet Toolbox Essentials bezitten

Top 5 tools die elke man zou moeten hebben – Moet Toolbox Essentials bezitten

Nu zijn er duizenden en duizenden verschillende tools waarover ik je zou kunnen vertellen, waarvan ik er veel zelf heb gebruikt. Hoewel u misschien niet snel zult merken dat u een persplaat, lasser, helmstok of betonmixer gebruikt, laat staan ​​vaak genoeg, om er een te bezitten.Als u wilt weten hoe het voelt om iets te kunnen bouwen, repareren of onderhouden in je eentje, neem dan even de tijd om deze essentiële toolbox-essentials hieronder te ontdekken.

1. verstelbare klemmen

Verstelbare klemtools die elke man zou moeten hebben. Je bent geen octopus, je hebt geen acht armen. In werkelijkheid ken ik geen enkele man die er de voorkeur aan geeft twee planken acht uur lang bij elkaar te houden in afwachting van het drogen van de houtlijm. Maar dat ben ik gewoon. Misschien hou je van dat soort dingen, jij robot.

Kettingzaag

2. Kettingzaag

Chainsaw Must Have Tools For Men. Heb je ooit geprobeerd om met een handzaag door een dikke neergehaalde boomtak te snijden? Na de tiende log schreeuwen de spieren in de onderarmen en biceps: “Ik heb er genoeg van!” Natuurlijk, waarom een ​​hele dag weg verspillen als dat niet hoeft? Hier komt een kettingzaag in de vergelijking en maakt het leven zoveel gemakkelijker. Gas of elektrisch, het maakt niet uit. Maar ik geef de voorkeur aan het rustgevende geluid van een tweetakt.

Houd er rekening mee dat het vaak gevaarlijk is om een ​​boomtak met een kettingzaag op een ladder te zagen. Genoeg dat ik het ter sprake wilde brengen.

3. beitels

Beitelsgereedschap dat elke man zou moeten hebben Een beitel is een klassiek houtbewerkingsgereedschap dat bestaat uit een handvat aan het ene uiteinde en een scherp plat mes aan het andere uiteinde. Gebruikt voor het snijden en vormen van hout, steen of ander hard materiaal, zijn er verschillende soorten houtbeitels op de markt. Het is handig om een ​​beitelset te hebben die een assortiment maten en vormen bevat.

 

4. cirkelzaag

Cirkelzaag moet gereedschap voor mannen hebben.Dit elektrische gereedschap kan een beetje intimiderend zijn voor degenen die nog nooit een cirkelzaag hebben gebruikt. Dit is echter een onmisbare tool voor de gereedschapscollectie van elke man. Het getande mes draait snel om door de meeste harde materialen te snijden, maar wordt het meest gebruikt voor het zagen van hout voor de bouw.

cirkelzaag

5.Claw Hammer

Klauwhamer Essentiële Herengereedschappen Een klauwhamer is een van de meest gebruikte gereedschappen ter wereld. Wie heeft er geen traditionele hamer? Een klauwhamer heeft twee doelen. De hamerzijde beukt in spijkers, terwijl de klauw kan helpen ze eruit te trekken.

Van het ophangen van frames in je huis tot het bouwen van een boomhut, de mogelijkheden om een ​​klauwhamer te gebruiken zijn letterlijk eindeloos.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *